Sara Abrahamsson

Sara Abrahamsson

Annons

Jag vägrar bikini

Inlägget innehåller adlinks.

Jag tycker inte alls om plagg som visar magen och bikini är ett stort NEJ för mig. Efter tre fullgångna graviditeter och alla viktökningar och viktminskningar är min mage inte något som jag gärna viftar med. Så för min del gäller baddräkt. Men hur svårt är det inte att hitta bekväma baddräkter som inte kostar överdrivet mycket?! Jag har tittat överallt och jag tycker att de flesta är konstiga, antingen så är de så urringat så det där med att simma utan att tittisarna hoppar ut är omöjligt eller så är de så högt skurna så det ser ut som att man har string på sig eftersom skinkorna tittar ut och så vill jag absolut inte ha det. Jag köpte en fin baddräkt på Cubus som hade lite ”ben” så de täckte över arslet och den var inte alls så urringad så man kunde faktiskt hoppa, simma och dyka utan att behöva vara orolig för att helt plötsligt blotta sig för någon oskyldig. Den kostade under 300 kronor också så det var ju lagom. Men den var svart, tråkigt svart. Jag vill också ha massa mönster och roligt ju?

Jag tittade in på Nelly och hittade några baddräkter, jag tycker det är fina mönster men förstår inte alls formen och priserna på dem. Hur är det ens möjligt att en baddräkt som du knappt kan röra dig i kostar långt över tusen? Använder andra vattenfast tejp för att hålla allt på plats? Haha, för min del så är det nej till dessa, även de som jag skulle kunna tänka mig blir ju alldeles för dyra. Vad tycker ni? Någon som har samma baddräktsproblem som jag har?

Psst! Blir ni sugna på att själva köpa någon av dessa på bilden så har jag länkat under så ni lätt kan hitta dem hos Nelly.

baddräkt

1. Andora Paisley 2. Animal Orchid Swimsuit 3. Nmracer Back One Piece 4. Sorrento Swimsuit 5. Square Scoop One Piece 6. Lace Back

Kommentarer
Sara Abrahamsson

Kommentera

Annons
stats